HD-Bilpleje

Klargøring af leasingbiler

Leasingbil

Skal du tilbagelevere din lejede bil eller en leasingbil, tilbyder vi dig en professionel og grundig gennemgang af den, inden du afleverer den hos leasingselskabet.

På den måde kan du undgå en stor ekstraregning, fordi bilen er beskidt, ridset eller decideret skadet.

Hos os får du en helt gratis gennemgang af bilen, og efterfølgende giver vi dig et uforpligtende tilbud på de ting, du bør få ordnet, inden du leverer din leasingbil tilbage til leasingselskabet.

Vi giver din bil en grundig rengøring, inden du afleverer den tilbage til leasingselskabet inklusiv rens af sæder, fjernelse af lugtgener og selvfølgelig vask og støvsugning.

Hos HD-Bilpleje er vi klar til at tage en snak med dig om tilbageleveringen af din leasingbil, og hvordan vi hjælper dig med at slippe for høje ekstraregninger hos leasingselskabet.

Du ringer bare til os på telefon 31167121 eller skriver til os via vores kontaktformular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

 

 

Det kan desværre blive en bekostelig affære at returnere en leasingbil. Diverse kosmetiske skader skal udbedres på din regning, og her er der mange penge af spare ved at få udbedret skaderne, inden du afleverer bilen.

Hertil kommer at bilen skal returneres i rengjort stand, både ind- og udvendigt. I mange tilfælde er en almindelig støvsugning og våd klud ikke nok, hvorfor en kosmetisk klargøring vil være nødvendig.

Kontakt os herunder

5 + 14 =