Velkommen til HD-Bilpleje

Professionel pleje og klargøring af DIN bil

Vores service tager altid udgangspunkt i dine behov, og derfor prioriterer vi en indledende dialog om forventninger og behov meget højt. Vi gør dette for at sikre os, at du som kunde bliver 100 % tilfreds med resultatet.

Høj service og lave priser

 

Nedenstående er blot eksempler på de typer services og opgaver HD-Bilpleje tilbyder.
Faktisk tilbyder vi ALT inden for både indvendig og udvendig rengøring og pleje af biler.

Vi kan nemlig tilbyde alle rengørings- og klargørings opgaver til biler m.m. Vi bruger naturligvis KUN kvalitets produkter og er løbene opdateret med de nyeste produkter og teknikker.

Dette gør at vi blandt andet, altid kan levere markedets bedste priser og services til private og erhverv.

Udvendig pleje
Bilen bliver vasket i hånden med vores Deluxe bilshampoo, som er skånsom for lakken. Fælgene bliver renset, bilen aftørres inkl. kanter/false, og ruderne bliver pudset udvendigt.

Indvendig pleje
Her får du en grundig støvsugning, rengøring af instrumentpanel, en effektiv rudepolering, samt en rengøring af bilens måtter. Bilen kommer til at fremstå pæn, ren og dufter næsten som en ny bil.

Vask af motor
Motorvask kan godt være lidt af en udfordring, hvis du vil undgå at beskadige din motor. Omvendt er en rengjort motor en fornøjelse at se på og ofte også en motor som bliver godt vedligeholdt.

Lakskader
Står du med en lakskade, så skal du endelig kontakte os for en professionel vurdering af, hvilke muligheder du har for at udbedre din reparation af lakskade. Vi ser ofte, at mindre ridser, kan klares med en professionel efterpolering og forsegling.

Sæderens
Sæderne vil fremstå komplet nye og velduftende. Vi foretrækker at beholde bilen i et døgn, så vi kan sikre os at både pletter/skjolder er 100% væk, hvilket er svært at se, når de er våde.

Pleje af læder
Rens og pleje af læder fra os, sikrer dig at din læderkabine/sæder fremstår som nye, og at læderet har den nødvendige smidighed for så den ikke tørre ud og der opstår revner. 

 

 

 

SE FLERE FOTOS UNDER VORES GALLER I MENUEN